En annan typ av sommar – Dagkollo sommaren 2018

Vecka 25 Musik

Måndag-torsdag 18-21 juni kl. 10.00-14.00 (OBS! Torsdag kl. 10.00-17.00)
Vi sjunger och dansar tillsammans och du får också prova på att spela gitarr, piano, trummor och bas. (Inga förkunskaper krävs)
Vi avslutar veckan med en spelning på Frälsningsamén
torsdagen 21 juni kl. 16.00-17.00 då familj och vänner är välkomna att lyssna!

Vecka 26 Äventyrslek

Måndag-fredag 25-29 juni kl. 10.00-14.00
Vi umgås, leker och utmanar varandra i olika äventyrsuppdrag med nytt tema varje dag. Avslutas med gårdsfest på Frälsningsarmén 29 juni kl. 14.00-15.00 för hela familjen
då barnen utmanar sina föräldrar i olika tävlingar.

Ålder: F.klass-6:an

Plats: Frälsningsarmén Halmstad, Snöstorpsvägen 52

Kostnad: Gratis. ICA Maxi Högskolan bjuder på fika och lunch.

Anmälan

Kontakta Jenny Carlsson för anmälan jenny.carlsson@fralsningsarmen.se eller mobil 073-920 93 03

Max 30 platser varje vecka. Välkommen med din anmälan.

 

Kommentera

Kommande aktiviteter

RSS Senast upplagda predikan

 • Alexandra Persson – Gud har koll 18 februari, 2018
  Alexandra Persson utgår från Jeremia 29:11 i denna predikan, där vi får får påminna oss om att Gud har koll och har lovat att vara med oss. Vågar vi låta Gud köra och själva åka med? ”Jag vet vilka tankar jag har för er, säger Herren, nämligen fridens tankar och inte ofärdens för att ge er […]

RSS Frälsningsarméns Blogg

 • Jag vill vara en del av vardagen 16 augusti, 2018
  Jag jobbar med internationella utvecklingsprojekt. Det innebär att jag som en del av mitt arbete handlägger den svenska delen av projekten och stöttar den personal som implementerar verksamheten på plats ute i världen. Jag besöker också projekten med jämna mellanrum för att se hur det går för dem. Projekten finns i verklighetens vardag, och handlar... […]
  Internationell Utveckling
 • Madiba! 9 augusti, 2018
  Jag blev överraskad! Fastän jag halvt om halvt förväntat mig det, slog det mig ändå med förvåning… När jag försöker återuppväcka mina känslor och minnas mina tankar för att liksom kunna omfatta de första intrycken nästan tre decennier senare, är jag medveten om att, som det så ofta kan hända när man ser tillbaka mot... […]
  Clive Adams
 • Hur tar man egentligen hand om sitt hjärta? 26 juli, 2018
  Framför allt som skall bevaras må du bevara ditt hjärta, ty därifrån utgår livet. Ordspråksboken 4:23 Gud uppmanar oss att ta hand om vårt hjärta för att må bra. Jag har funderat över det här bibelordet ett tag. Hur bevarar man egentligen sitt hjärta? När jag söker på synonymer till ”bevara” hittar jag till exempel... […]
  Julia Adolfsson

Senast på Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Kontakt

Pin It on Pinterest

Dela detta

Dela detta med dina vänner!